Behandling

Behandling

Har du symptomer på angst, frygt eller nervøsitet? Så er det sikkert vigtigt for dig at vide, at der er nogen, der kender vejen ud – tilbage til ro og tryghed. Med mine skræddersyede forløb har jeg hjulpet samtlige, der har henvendt sig med de symptomer, som har gennemført deres forløb.

Har du søvnproblemer, kan jeg højst sandsynligt også hjælpe dig med at sove igen mindst 7 timer pr. nat og mindst 6 gange om ugen. Det kræver selvfølgelig, at du fortsætter behandlingen, til den er færdig og at du følger mine forskningsbaserede anvisninger, som fx at lægge alkohol indtag på hylden et stykke tid og undgå skærm 1-2 timer inden sengentid.

Trives du ikke pga. stress eller fortravlede tanker, skal du ikke fortvivle. Der er hjælp at hente i mine skræddersyede forløb. Mange lader tiden gå uden professionel hjælp. De vil se, om det går over af sig selv. Derfor går de længere med stress end nødvendigt. Menneskets system er ikke bygget til at være aktiveret uafbrudt, som det sker ved stress. Jo længere tid man venter, jo længere tid tager det at komme sig over stressen.

Bliver du ofte overvældet af både dine dybe refleksioner og indtrykkene omkring dig, så du kommer ud af balance og må restituere? Betror folk sig tit til dig pga. din udprægede indlevelsesevne? Har du en høj retfærdighedssans? Så kan det være, at du er særligt sensitiv. De fleste har brug for at vide, at man godt kan have et rigtigt godt liv som særligt sensitiv. 

Har du symptomer på PTSD? Så er det sikkert vigtigt for dig at vide, at der er nogen, der kan hjælpe, så du kan få din ro og tryghed tilbage. Med de metoder, som jeg bruger, kan dine symptomer bedres eller forsvinde, så du kan blive dig selv igen.
PTSD (posttraumatisk stressforstyrrelse) er en tilstand, som kan opstå efter voldsomme, truende, grusomme og/eller skræmmende oplevelser, hvor ens liv eller sundhed har været truet. De voldsomme oplevelser, der kan give PTSD er fx ulykker, krig, katastrofer og overgreb såsom voldtægt og incest.

Har du symptomer på depression? Så er det sikkert vigtigt for dig at vide, at der er lys for enden af tunnelen, – også selvom det måske ikke føles sådan lige nu. Det er paradoksalt, at vi ikke en gang orker at søge hjælp, hvis vi bliver deprimerede, når professionel hjælp er lige præcis det, der skal til for at blive glad igen hurtigst muligt. De fleste orker ingenting, heller ikke psykologbehandling. Eller vi synes ofte ikke, at vi fortjener bedring – “mine kære er bedre tjent uden mig og der er sikkert intet at gøre alligevel”. Sådanne udtalelser hører jeg mange sige i min klinik.

Udover ovenstående problemstillinger, arbejder jeg også med en del andre, så som traumer, flyskræk, skilsmisse problemer, sorg & tab, forældreskab & parforhold, koncentrationsbesvær og meget meget mere.