Ydelser

Her kan du læse om de metoder jeg som udgangspunkt bruger. Jeg skræddersyer dit forløb med metoderne afhængigt af dine behov og din personlighed. Metoderne som jeg bruger er selvfølgeligt alle videnskabenligt dokumenteret.

Metoderne omfatter bl.a. Klinisk hypnose, Neural omkodning, EMI og Mindfulness neuraltræning.

Når man benytter sig af professionel hjælp fra en psykolog, opnår man bedring/trivsel hurtigere, end hvis man selv skal gøre det alene. Desuden nogle symptomer og oplevelser kan man selv få på plads via fx selviagttagelse, læsning om emnet, tid og omsorg fra omgivelserne. Mens det, andre gange, kun er muligt via professionel assistance.
Som sociale væsener har vi brug for at genkende os selv i andre og blive forstået. Gruppeterapien byder på de nødvendige rammer samtidigt med, at jeg er der for at sikre en effektfuld og behagelig terapeutisk proces. Når vi genkender os selv i andre ligesindede mennesker, føler vi mere ro, glæde, støtte, styrke, tryghed, samhørighed osv. Gruppeterapi føles for mange som, at gruppen har en helbredende forvandlingskræft, – ikke mindst når man kan dele oplevelserne fra de fælles hypnosebehandlinger og neural om-programmeringer.
Du kan gå hos mig trygt og nemt hjemmefra, – særligt, når det anbefales at arbejde hjemmefra, da jeg også tilbyder video- og telefonkonsultationer. Med terapi via video- eller telefonkonsultationer, kan du altså sagtens opnå det samme som ved et forløb, hvor du møder fysisk op, og ønsker du hypnoterapi / klinisk hypnose er det også muligt. Videokonsultationer afholder jeg både via Apple FaceTime, Zoom og MS Teams. Jeg kan udtale mig om det så sikker, da jeg under corona restriktionerne har haft alle mine klienter via telefon- eller videokonsultationer. Derudover har jeg haft klienter fra det meste af verden, da jeg også er flydende på spansk, engelsk og til dels fransk.
Coaching er en personligudviklende metode, der hjælper den enkelte til at afsløre og skabe det liv, som man drømmer om. Det vil sige, at man via coaching kan afklare de optimale mål, hvad der hidtil er stået i vejen for målene, rydde barriererne af vejen og designe hvordan personen opnår målene på en god måde. Jeg hjælper mennesker med at bryde de uhensigtsmæssige tanke- og handlemønstre, overkomme eventuelle forhindringer og designe nye, motiverende alternative løsninger.

Ønsker du at øge din eller dine nærmestes trivsel, kan du opnå det hurtigere med professionel assistance. Derfor tilbyder jeg også kurser og workshops som kan gøre en forskel for dig og dine.

Udover kurser til private, tilbyder jeg også kurser for forældre sammen med deres børn og firmaer. Jeg kommer gerne ud til din by og afholder kurser, hvis der er seks eller flere deltagere.

For den der skal finde et nyt job, efter fx omstruktureringer, er det ofte en følelsespræget periode. Mange ønsker, at outplacement forløbet skal munde ud i mere viden om sig selv, sin profil og sin trivsel, end man kom ind med før forløbet. Det kan jeg hjælpe med, da jeg både er erhvervs- og klinisk psykolog, også med erfaring fra store fyringsrunder.