Neural omkodning
– et intensivt korttidsforløb

Du kan vælge neural omkodning, når du ønsker et intensivt forløb, der omprogrammerer din hjerne, så du hurtigt slipper for dine symptomer.

Hvad er Neural omkodning

Formålet med sådan et intensivt korttidsforløb er at omprogrammere din hjerne til at reagere anderledes på noget bestemt. Vores hjerne er så fantastisk, at den kan programmere sig selv ud fra erfaringer. Du har sikkert allerede prøvet eksempler på disse omprogrammeringer, når du fx har lavet om på en vane.

Det samme gælder ved psykiske reaktioner, som er blevet til en slags vane. Hvis du fx bor i en skov fuld af slanger, så skal din hjerne hjælpe dig med at overleve. Din hjerne vil holde øje med alt, hvad der potentielt kan være en slange, fx grene. Men nogle gange bliver disse programmer forældede, så de belaster systemet med data, der ikke længere er nyttig. Det er i disse situationer, at det giver mening af omprogrammere hjernen med et nyere system, som er mere i tråd med dit liv i dag.

Jeg kan hjælpe din hjerne med at omprogrammere sig selv hurtigt og vedvarende, så du kan blive fri for dine symptomer, og det kan ske overraskende hurtigt med neural omkodning. De fleste er kommet i mål på 1-2 intensive møder, mens meget få har brug for 4-5 omprogrammeringer. Denne metode til omprogrammering har vist sig at have en effekt for 95-99% af deltagerne alt afhængigt af det videnskabelige forsøg, som man kigger på. Det er en meget høj succesrate på så få behandlinger.

Metoden er evidensbaseret, og du kan blandt andet læse mere om videnskaben bag her: https://www.bwrt.org/ ELLER her http://www.rafiqlockhat.com/. Du kan vælge et individuelt eller gruppeforløb. Ved gruppeforløb deltager du selvfølgelig kun de gange, som din hjerne har brug for til at foretage den omprogrammering, som du ønsker dig.

Når dette korttidsforløb er færdigt, er du fri for dine symptomer, som kan være fobier, stress, angst, depression, søvnproblemer, koncentrationsbesvær, forringet selvfølelse osv. Du kan vælge dette forløb, efter at du har fået behandling hos mig af de mulige bagvedliggende årsager eller når du bare gerne vil af med dine symptomer hurtigst muligt.

Virkemåde og eksempler

I dag ved man, at bestemte oplevelser danner bestemte reaktioner, som giver mening for hjernen af fortsætte med for overlevelse, fordi det er bevidst, at det virker, når man stadig lever. De data gemmes i den bagerste del af hjernen ved den instinktive del af hjernen, altså reptilhjerne området. Det vil sige, at det er uden for vores intellekt. Derfor kan vi sjældent tale os til fornuft og tilsidesætte en hjerne, der eksempelvis er programmeret til overlevelse mod slanger.

Af samme årsager kan vi hellere ikke bare sige til os selv, at det er fjollet at blive bange for at køre bil, for at holde en præsentation, for om vi nu kan sove i nat, for en edderkop, eller at blive stresset ved tanken om den kommende arbejdsuge og lignende. Du kan desuden slippe for afhængigheder til cigaretter, alkohol eller mad, for dårlige minder, der tit dukker op, for lav selvfølelse og meget andet. Men du kan kun arbejde med én ting ad gangen. Spørg om neural omkodning kan hjælpe dig, hvis du ikke ser din problemstilling her.

Du skal selvfølgelig ikke selv kende de programmeringer, som din hjerne har lavet. Du vil få hjælp til at afgrænse dit problem og mål, så du føler dig guidet hele vejen rundt. Du er ekspert på dig og jeg er ekspert på metoden, så det er et samarbejde, hvor jeg kender de mulige veje.

Forløbet udbydes i forskellige former – Du kan fx vælge forløbet med fysisk fremmøde individuelt, eller i gruppe, hvor vi bliver max. 3-5 deltagere med god afstand, eller online med videokonference. Når du deltager i gruppe, vælger du selv, om du vil involvere de andre deltagere i dit problem og løsning, eller om du vil skrive det ned, og jeg læser det efterfølgende for at se, om det er helstøbt. Er der rettelser, trækker vi os ud et andet sted et øjeblik, så du kan få feedback i enrum. Men de fleste finder det behageligt, at vi alle er med for at ændre unødvendige programmeringer i hjernen i tavshedspligt, som vi selvfølgelig har over for hinanden.

Du kan læse mere om det praktiske her:
http://www.otiliahenriksen.dk/ydelser/kurser/omprogrammering-af-hjernen/

Hør hvordan jeg kan hjælpe dig

Hvis du gerne vil høre nærmere om, hvordan jeg lige præcis kan hjælpe dig, så er du meget velkommen til at ringe til mig eller skrive en SMS.