Metoder

Vil du gerne komme ind til kernen af dine problemer og overkomme det, der står i vejen for din trivsel – med gode effektive løsninger? Eller vil du bare finde et godt alternativ til klassiske psykologsamtaler. Så kan hypnoterapi / klinisk hypnose terapi være løsningen. Du behøver ikke at sidde fast i et problem, som du ikke selv kan løse.

Jeg tilbyder hypnoterapi / klinisk hypnose terapi i København, Dragør og via videokonsultation.

Du kan vælge neural omkodning, når du ønsker et intensivt forløb, der omprogrammerer din hjerne, så du hurtigt slipper for dine symptomer. Formålet med sådan et intensivt korttidsforløb er at omprogrammere din hjerne til at reagere anderledes på noget bestemt. Vores hjerne er så fantastisk, at den kan programmere sig selv ud fra erfaringer. Du har sikkert allerede prøvet eksempler på disse omprogrammeringer, når du fx har lavet om på en vane.

EMI forkortelsen står for Eye Movement Integration. Det er en videnskabeligt dokumenterede metode til behandling af traumer og generende tanker. EMI er en neuroterapeutisk metode, som er yderst effektiv. Via guidede øjenbevægelser aktiveres de forskellige dele i hjernen, blandt andet den instinktive del af hjernen. Det er dér, at meget ikke-kognitiv data fra den traumeudløsende begivenhed er blevet lagret. Klienten henter de forskellige fragmenter fra begivenheden gennem alle sanser, mens den tænkende del af hjernen, kortex er aktiveret.

Med neuraltræning øver man sin opmærksomhed, nærvær og tilstedeværelse. Man kan kun lære det gennem daglig praksis, for der er kontant afregning, dvs. at træner man, høster man belønningen hurtigt i form af øget trivsel, men pjækker man, må man se ens resultater forringes. Neuraltræning giver øget accept af en selv og ens egne tanker, følelser og oplevelser. Man opdager, at ens tanker er ens redskaber, som man selv er herre over. Det er en fantastisk opdagelse for mennesker med fx stress og angst, eller sensitive mennesker, der oplever, at tankerne (redskaberne) har taget over og styrer en. 

Somatic Experiencing (SE) er en evidensbaseret og meget virksom kropsterapeutisk behandlingsmetode. Du får SE skræddersyet dig og din situation fx i kombination med klinisk hypnose behandling. Det er en meget virksom kombination til at opløse reaktioner fra chok og traumer. Traumer giver tit kropslige symptomer som hjertebanken, smerter, temperaturforskelle, svimmelhed, søvnbesvær og meget mere.