Coaching

Coaching – med eller uden klinisk hypnose

Jeg vælger at bruge coachingmetoden alene eller sammen med klinisk hypnose/hypnoterapi, når den pågældende gerne vil slukke for autopiloten og begynde at tage aktive bedre valg i livet. Nogle har brug for at få behandlet traumerne først, hvorefter vi går over til coaching, mens andre går direkte til coaching. Med metoden kan jeg støtte og hjælpe mennesker i deres proces med at skabe og leve det liv, som de virkelig ønsker. Når vi indser, at vi selv kan gøre noget ved det, så bliver vi befriet fra autopiloten, vores selvtillid vokser og så gør vi det bare, – oftest uden anstrengelser. Alt dette er endnu nemmere, når man kombinerer det med klinisk hypnose, da trance bidrager til, at man nemmere får adgang til de vigtige data for én og til eventuelt andre muligheder, som var skjulte. Jeg bruger ofte denne kombination og mulighederne ift. hvad man kan bruge den til er mange, men jeg kan nævne nogle:

  • Karriereskift
  • Valg i livet
  • Gennemlagskraft som leder, ægtefælle, forældre
  • Større præstationer fx inden for sport
  • Vaneændringer og meget mere

Hvad er coaching?

Coaching er en personligudviklende metode, der hjælper den enkelte til at afsløre og skabe det liv, som man drømmer om. Det vil sige, at man via coaching kan afklare de optimale mål, hvad der hidtil er stået i vejen for målene, rydde barriererne af vejen og designe hvordan personen opnår målene på en god måde. Jeg hjælper mennesker med at bryde de uhensigtsmæssige tanke- og handlemønstre, overkomme eventuelle forhindringer og designe nye, motiverende alternative løsninger.

I coaching fokuseres der på nuet og fremtiden snarere end fortiden, som plejer at være nødvendigt i traumebehandling. Metoden motiverer og støtter coachingpersonen uden at definere målene for den enkelte. Det gør coachingpersonen selv. Det bliver nemmere og mere ligetil både at acceptere uundgåelige elementer i ens liv og at handle derefter, snarere end ingenting at gøre. Det er en ligeværdig og motiverende samtale, hvor man støttes i at fokusere tanker, følelser og adfærd hen imod at opnå et bestemt mål. Coachen stiller spørgsmålene og coachingpersonen designer og handler.

Vi har allesammen et mål/drøm/håb/ønske, som vi længes efter at realisere. Coaching kan hjælpe dig til at finde et nyt perspektiv på, hvordan du overkommer forhindringer, overvinder eventuelle frygt, sætter dig op imod janteloven eller undgår at sabotere dig selv, før du går i gang. Vi kan alle komme i en svære situation i livet og få brug for nye vinkler, nye indsigter og nye redskaber. Coaching kan gøre en verden til forskel i dit personlige liv, i din karriere, i dit parforhold og i dine relationer. Du kan skabe nye muligheder og gøre en positiv forskel for dig selv og dem omkring dig.

Det plejer at være en meget smuk udviklende proces, hvor man lære sig selv at kende på nye måder og hvor man får selvtillid til at fortsætte udviklingen.

Hør hvordan jeg kan hjælpe dig

Hvis du gerne vil høre nærmere om, hvordan jeg lige præcis kan hjælpe dig, så er du meget velkommen til at ringe til mig eller skrive en SMS.