Klienterne siger...

Her kan du læse om nogle af de udtalelser, som mine   klienter og kunder har sendt til mig. De har selvfølgelig givet tilladelse til at fremgå her anonymiseret. Det drejer sig både om terapeutiske forløb, coaching, outplacement og rådgivning.

Stalking, traumer og angst

”Jeg var i mit livs krise, og søgte en psykolog og fik anbefalet Otilia. Jeg var i en voldsom skilsmisse og udsat for stalking, hvilket udløste angst og paranoia, som alle der har prøvet det, ved fylder utrolig meget. Allerede efter et par sessioner hos Otilia bl.a. med klinisk hypnose, fik jeg helt konkrete værktøjer som jeg kunne bruge med det samme, og jeg kunne kontrollere angsten med. Det betød så meget for min hverdag og jeg kunne mærke min indre styrke og kerne begyndte at vende tilbage.”
SB
Sorg, traumer og udvikling

”Med Otilia Henriksen har jeg haft en tillidsvækkende, respektfuld og direkte samtale- og samarbejdspartner, der gør meget ud af at forventningsafstemme forløbet før, under og efter samtalen. Det betyder, at min tid er blevet brugt konstruktivt og med empati for mine personlige grænser og udviklingsmuligheder i en knugende sorg, jeg har båret på i mange år. Med et forløb hos Otilia fik jeg et nænsomt, men yderst effektivt løft videre ind i min tilværelse med redskaber, som jeg ofte og stadig bruger, når det gør ondt. Otilia bliver den jeg ringer til, hvis jeg skal hjælpes igen.”
NN
Vrede, temperament og traumer

”Jeg gik grædende ind ad døren, gik glad, lettet og smilende ud. Under en hypnose plantede der sig pludselig en balance der både var fysisk og i mit sind. Mit temperament har jeg sluttet fred med og er ikke så vred som før min behandling.”
NN
Selvforståelse og ro

“Mit forløb hos Otilia har været helt fantastisk! Allerede efter første gang med klinisk hypnose mærkede jeg markant bedring. Gennem hendes dybdegående viden, har jeg fået meget større forståelse for mig selv og mine reaktioner. Hun er yderst kompetent og jeg vil varmt anbefale hendes behandling til andre.”
NN
Selvfølelse ved opsigelse

”You have no idea about how much you’ve helped me, building up my self-esteem again and feeling more confident” AT, United Nations Office for Project Service
AT, United Nations Office for Project Service
Angstfri med hypnose

"Da jeg i sin tid kontaktede dig for omkring tre år siden var jeg bange for alt. Jeg havde konstant ondt i maven. Jeg var bange for at gå efter mine drømme, jeg var bange for at blive skilt, jeg var bange for at skulle være andet end mor for mine tre børn, der var ved at blive større. Jeg havde en konstant angstfyldt fornemmelse i maven som var ved at drive mig til vanvid og som gjorde mig endnu mere bange. Jeg troede at jeg ved at ændre noget i mit liv kunne komme den til livs. Så jeg søgte hele tiden efter noget jeg kunne handle på, gøre anderledes, forandre i mit liv, så jeg kunne få den ubehagelige fornemmelse i maven til at gå væk. Jeg var bare ikke i stand til at ændre noget. Tænkte jeg må jo blive skilt, men jeg var mere bange for at blive skilt end at blive i mit forhold. Jeg gik til andre psykologer som alle var meget handlingsorienterede. Fik mig hele tiden guidet i en retning hvor jeg enten kunne blive skilt eller blive ved med at have det som jeg havde det, skifte jobretning eller blive ved med at have det som jeg havde det. Det var meget et enten eller og noget med at lave en forandring udenfor mig så noget indeni mig kunne falde på plads.

Så kom jeg til dig, Otilia og jeg husker at noget af det første du sagde var: ‘Du skal ikke noget som helst, nej du skal ikke blive skilt, hvorfor skulle du det.’ Jeg var så meget i knæ på det tidspunkt at jeg var villig til at gøre hvad som helst så derfor lukkede jeg bare øjnene som du sagde og forsøgte at trække vejret på den måde du guidede mig til uden at stille spørgsmål eller tænke og hvad skulle det så hjælpe. Jeg valgte at tro på at du var min redning. Og det blev du!

Jeg havde været til andre psykologer og der var altid så mange ord og når jeg kom ud efter sådan en time kunne jeg ikke huske et kuk af hvad vi havde snakket om og alt var bare et stort kaos. I starten hos dig synes jeg det var underligt at vi ikke talte så meget og jeg tror først det er her flere år efter jeg kan forstå hvad det egentlig var du havde gang i 🙂 For det du guidede mig igennem i hypnoserne har sat sig som spor inden i mig. Det er forandringer indefra der gør mig i stand til at handle anderledes i verden udenfor. Helt naturligt og uden angst. Du plantede billeder i mig som jeg husker og kan genkalde mig så nemt som ingenting. Jeg husker meget lidt af det vi talte om, men jeg husker de billeder jeg dannede under hypnoserne. Det føles næsten som magi og jeg ved ikke om jeg forstår det, men det virker. Jeg er næsten ikke bange mere og når følelsen glimtvis dukker op er jeg ikke bange for følelsen. Jeg ved den forsvinder igen, jeg ved at jeg ikke behøver at handle og vende hele mit liv på hovedet for at få den til at gå væk og jeg ved at hvis det bliver for stort og svært er du der et sted og vil kunne hjælpe mig 🙂

Så p.t. i mit liv er jeg stadig sammen med min mand, vi blev gift sidste år og indimellem f.eks. i dag er jeg vældig træt af ham og synes vi er meget forskellige og tænker at livet måske er nemmere alene. Og jeg tænker det kan da godt være at vi en dag bliver skilt og det kan også være vi ikke gør. Det nye er at jeg ikke går i panik, jeg bliver ikke ramt af angst ved tanken. Jeg bliver ked af det og kan blive vred, men jeg bliver ikke bange og det er noget af en forandring.

Du tog ansvaret væk fra mine skuldre da jeg havde det allerværst. Du bad mig IKKE om at handle og forandre mit liv så jeg kunne få det bedre. Du vendte den om og sagde: Du skal have det bedre for at kunne lave en forandring. Du bad mig lægge mig ned og mærke vejrtrækningen i min krop. Du fik mig via hypnosen til at slippe de negative vaner og mønstre så jeg blev klar og rustet til at forandre dele af mit liv.

I mit arbejdsliv har der også været forandringer men ikke på den der måde: Så nu gør jeg noget andet fra idag-beslutnings-agtigt for det ligger slet ikke til mig. Jeg er i stedet begyndt at sige ja til opgaver som jeg før ville have sagt nej til fordi jeg blev bange for om jeg kunne slå til. Jeg har simpelthen hørt mig selv sige: Ja det vil jeg gerne! og bagefter tænkt: ‘Kan jeg det? Gu kan jeg så! Jeg kan ihvertfald prøve.’ Det har åbnet nogle døre for undervisning af unge med problemer og indvandre-børn, og jeg bliver helt høj af at beskæftige mig med mennesker og gøre en forskel. Verden er fra at være et farligt sted blevet et spændende sted som bare venter med muligheder og tager imod mig med åbne arme, fordi mine arme er åbne. Og jeg er ikke i tvivl om at det falder tilbage på mit forløb hos dig. Tak! Virkelig et stort tak :-)"
NN
Præsentationsangst

"Jeg har været til behandling hos Otilia Henriksen en enkel gang mhp. min nervøsitet for at optræde, hvilket jeg af arbejdsmæssige grunde af og til er nødt til. Behandlingen, som foregik i et smukt værelse på Dragør Badehotel, startede med ca. en halv times interview af mig for at kortlægge mit problem. Derefter en hypnose fokuseret på mit problem. I hypnosen genoplever jeg også situationer fra barndommen, som nok har bidraget til denne nervøsitet. Jeg synes, at behandlingen var professionel og behagelig, og jeg har bagefter mærket en tydelig reduktion af nervøsiteten for min næste optræden, og af samme grund ser jeg det ikke nødvendigt at få flere behandlinger. Jeg var meget glad for den ene gang, jeg var til behandling hos Otilia, som jeg synes er et behageligt menneske og også professionel i sin tilgang til behandlingen."
NN
Særlig sensitivitet (HSP)

”Vi har en dreng på 10 år, der efter at have spillet fodbold i mange år, fik konstateret en skade i knæet, hvilket medførte, at han ikke kunne spille fodbold mere. Det medførte en form identitetskrise hos ham, fordi han ikke længere kunne finde sin plads og rolle i klassen, nu da han ikke længere var fodbolddreng. Han havde store humørsvingninger. Der var dage, hvor han var helt nede i kulkælderen og ikke ville i skole, og hvor han syntes, at lærerne, kammeraterne og hele verden var i mod ham. Og så var der så var der dage, hvor han var super glad, havde kammerater med hjem og havde en fantastisk skoledag. Det var meget frustrerende ikke at vide, hvordan dagen ville gå, og når han havde en dårlig dag, var man helt magtesløs, fordi han simpelthen ikke var til at få i skole. Herudover havde han meget svært ved at sove om aftenen, og han kunne slet ikke overskue at lave lektier.

Så kontaktede jeg Otilia, og allerede ved vores første samtale i telefonen, havde hun en formodning om, at vores dreng har HSP – highly sensitive person. Vi fik straks et møde i stand med Otilia – både for os forældre og ét, hvor vores søn talte med Otilia alene. Otilia havde ret – ud fra en test kunne hun konstatere, at han har HSP. Otilia satte os straks i et neural-træningsforløb, hvor vores søn, og vi forældre, hver dag laver mentaltræning sammen.

Effekten af denne træningen så vi allerede efter en lille uges tid – vores søn kunne falde i søvn stort set lige efter, at han var gået i seng. Efter flere år, hvor han var stået op et utal af gange, fordi han ikke kunne sove, og hvor han ikke ville have lyset slukket, sover han nu med lyset slukket og med det samme. Det er fantastisk! Og det betyder alverden, fordi han bedre kan overskue at komme i skole om morgenen.

Udover neuraltræningsforløbet har vi af Otilia fået rådgivning omkring et skema-og belønningssystem, som vi er i gang med nu. Hver uge planlægger vi, hvad det er vores søn skal de pågældende dage – det kan være at lave lektier, passe kanin mm. For hver af de ting, han laver, der optjener han kugler (der efter en uge udløser en belønning ved et bestemt antal kugler) + skærmtid. Ingen fornøjelser før pligterne er gjort. Så en struktureret plan og belønning. Det virker. Hvor vi før kunne bruge oceaner af tid på at diskutere, hvorvidt han skulle lave lektier, så er det nu hans eget ansvar at få dem lavet – og gerne med hjælp fra os – men der er ingen kugler eller skærmtid, før de er lavet. I den periode, hvor vi har kørt med dette system, har vi stort set ikke haft en eneste konflikt.

Så mødet med Otilia har gjort, at vores hverdage er blevet så meget lettere og mindre konfliktfyldte. Vi har fået nogle gode værktøjer til at klare en dreng med HSP, og det har været en kæmpe hjælp – dels at få en afklaring på, hvorfor vores søn agerede, som han gjorde, dels at få nogle klare værktøjer til, hvordan man hjælpe ham i de situationer, som er svære for ham.”
NN
Outplacement forløb

“Otilia har givet mig et outplacementforløb på 11 sessioner, som jeg startede på som et led i en aftrædelsesordning med min tidligere arbejdsgiver.

Min profil er delvist specialiseret, men med stærke generalisttræk, og her var det nødvendigt med et skarp analyseapparat til at beskrive min kompetenceprofil tilstrækkeligt klart.

Her har Otilia været altafgørende for at opstille det helt rigtige arbejdsprogram for transitionsperioden; en lang række redskaber fra klassisk HR-profil-arbejde over trivselsplanlægning til meditation og hypnose er kommet grundigere omkring emnet end nogen afklaringsproces, jeg tidligere har hørt om.

Dette har været altafgørende ikke bare for selve opgaven med at komme videre til næste stilling, men – i realiteten meget vigtigere – at transitionsfasen får en selvstændig og blivende værdi, som man ikke ville have fået med, hvis man var blevet i stillingen eller blot selv havde skiftet job.

På denne måde har outplacementforløbet hos Otilia givet mig ikke bare hjælp til mit konkrete behov, men et nyt perspektiv på min karriere og min trivsel uden for jobbet.”
NN
Konfliktskyhed og pleasertendenser

"Jeg vil give en kæmpe anbefaling til dette forløb, selvom jeg kun 2 uger henne i det online selvterapeutiske angstforløb.

Det er meget professionelt og velstruktureret, så man hele tiden ved hvad der skal ske. Fra starten bliver man taget kærligt i hånden og får viden om metoderne og deres effekt, så alle de kliniske hypnoser man skal igennem, giver mening og stor tryghed.

Jeg mærker allerede efter 2 uger de spæde effekter af programmet. Jeg oplever en større bevidsthed om min udfordring, som handler om konfliktskyhed og pleasertendenser. Jeg har i flere situationer opdaget at jeg, næsten helt automatisk, handler anderledes - og langt mere i overensstemmelse med mine ønsker - end da jeg startede forløbet.

Selvom der skal bruges tid på kliniske hypnoser flere gange om uge, så er det noget jeg glæder mig til at bruge min tid på. Det er et frirum til selvrefleksion og hvile. Når en hypnose er færdig guides man til at være frisk, så det føles som om man er mere klar i hovedet efter en online session.

Jeg ser frem til at fortsætte med forløbet - og glæder mig til at jeg hver uge skal arbejde med et nyt tema."
NN
Neural omkodning hjalp mig ud af freeze

"Ca. 10 minutter ind i selve behandlingen med neural omkodning oplevede jeg den udfordrende situation, hvor jeg fastfryser over for min far ,meget mindre intenst. Undervejs i terapien er det som om, at kræften fra situationen trækkes mere og mere ud, så den bliver svagere og mindre psykisk krævende. Tak for dén. Det virker bare, så man nærmest bliver helt forvirret. Så vildt på så få minutters behandling :-)"
NN
Neural omkodning ved konfliktangst og skam

"Efter konflikten kunne jeg ikke se kollegaen i øjnene, og jeg tænkte om og om igen på, hvad der var sket. Jeg var så bange for at møde hende, og jeg var så vred på hende, – også selvom vi havde snakket om tingene. Jeg kunne godt genkende mønstret fra andre konflikter. Men med en enkel behandling med neural omkodning var jeg fri af alt dette. Jeg tænkte ikke mere på det på samme ængstelige katastrofeagtige måde, det blev arkiveret i fortiden. Tænk at jeg allerede siger i fortiden! Jeg har ikke hjertebanken længere, og jeg er nu helt okay med at være i samme rum som hende. Det samme gælder med de efterfølgende kontroverser i mit liv! Jeg føler mig fri og kan nu være uenig med mennesker uden uforholdsvis følelsesmæssige tømremænd."
NN
Neural omkodning – Chok ved pludselig skilsmisse

"Jeg var rigtig ked af det, fordi min kone forlod mig meget pludseligt. Jeg mistede alt, og mit liv blev vendt på hovedet. Jeg boede sammen med min ex-kone uden kommunikation i flere måneder i Spanien pga., at man ikke måtte komme ud ift. COVID-19 og udgangsforbuddet. Jeg var så bitter over, at hun gjorde det på sådan en ufølsom måde… Jeg havde brug for en mere omsorgsfuld afslutning, men hun ville ikke snakke med mig og ignorerede mig. Hos Otilia fik jeg den afslutning for mig selv via videokonference, og roen sænkede sig over mig igen. Det var som om, vi havde afsluttet det på en mere omsorgsfuld måde. Jeg vidste godt, at det ikke gik sådan, men jeg havde det ”som om”, det var sket. Det var afsluttet, og jeg blev så glad! Og sjovt nok, den afslutning, som jeg ønskede mig skete rent faktisk i virkeligheden, da vi nogle måneder senere skulle mødes omkring skilsmissepapirerne."
NN
Selvforståelse og ro

”Det var rart at få luft for det der nagede samt få på plads hvorfor jeg nogle gange reagere, som jeg gør. Jeg har haft det rigtig godt lige siden.”
NN
Angst

”Dit arbejde virker stadig efter to år. Jeg leder efter muligheder, tør at kigge på vanskelige ting og lader det ligge, som jeg ikke kan gøre noget ved.”
AB, Bankpension
Coaching

”Efter du coachede mig er jeg sprunget ud i forskellige mere kreative og hjælpsomme ting, såsom skoleprojekter for børn i Afrika”
TV, Bankinvest
Stress, angst og traumer

“Jeg var desværre syg af stress og troede ikke, at der var noget eller nogen, som kunne hjælpe mig. Jeg havde hjertebanken og var anspændt i forskellige dele af kroppen hele tiden. Ved klinisk hypnose har Otilia hjulpet mig og reddet mit arbejdsliv… Samtidigt har jeg også haft fat i nogle traumer fra fortiden, som var nødvendige at bearbejde. Jeg har også prøvet hypnose ved en anden psykolog, men det kunne ikke sammenlignes med det, som jeg fik af Otilia. Hun er virkelig kompetent, empatisk og først og fremmest kender hun de rigtige værktøjer til at behandle næsten alt… Er virkelig glad for, at jeg har fundet hende og utrolig taknemmelig for hendes hjælp!!!”
NN
Flyskræk

"Det er nu vel ved, at være godt 6 måneder siden jeg modtog en koncentreret behandling af dig.

Du behandlede mig for min flyskræk, som jeg på daværende tidspunkt havde store udfordringer med. Årsagen til, at jeg først giver dig en tilbagemelding nu er, at jeg vil have et brugbart vurderingsgrundlag at evaluere på. Jeg har i den forgangne periode vel fløjet omkring 6 – 7 tur/retur ture til forskellige destinationer. En del af turene har været med kolleger og et par stykker solo.

Konklusionen er, at det går rigtig godt! Jeg har på ingen måde de gener/symptomer, som jeg kom i behandling for 🙂 Dvs. selve flyveturen går fint og ombordstigningen er også problemløs. Den eneste lille ting, og den har jeg bemærket bliver mindre og mindre hver gang er, at jeg i et par dage op til flyveturen kan opleve lidt tankevirksomhed omkring, at jeg nu skal flyve igen. Det kan dog på ingen måde måles med tidligere!!! Som sagt bliver det mindre, så jeg håber, at de forsvinder helt med tiden – det vil være helt fantastisk. Faktum er, at du har hjulpet ikke bare mig, men også min familien, hvilket jeg er dig dybt taknemmelig for!!!!"
NN
Traumer

"Lad det være sagt med det samme, dette er den varmeste anbefaling af Otilia Henriksen som psykolog og hendes behandlingsmetoder med klinisk hypnose. Jeg har på grund af årsager jeg gerne vil beholde for mig selv, været rigtig rigtig hårdt ramt af en tilstand, med kraftige stresslignende symptomer, med en konstant snurrende følelse i hjernen i skiftevis højre og venstre side, en følelse af en krop der til tider “lukkede ned”, gang besvær på især trapper, en følelse af at mit “jeg” var suget ud af kroppen på mig , ugidelighed, manglende lyst til livet, rollen som far og ægtemand, søvnbesvær og endelig manglende evne/vilje til at kunne handle på det.
Jeg var i denne tilstand periodisk i først 3 år og herefter permanent i 2 år og mistede til tider lysten til livet. Jeg havde konsulteret 4 psykologer inden jeg mødte Otilia, først ved et tilfælde på nettet og siden i min første konsultation i Dragør. Otilia, var den første der satte anerkendende ord på det, jeg selv følte, netop at jeg havde været udsat for et traume og at det var det, der medførte min tilstand.
Igennem samtale terapi og 3 gange 3 sessioners klinisk hypnose, har Otilia givet mig livskvalitet tilbage, således at traumet ikke er styrende for hele mit liv. Jeg har det i dag, over middel i 90% af tiden. Jeg kan stadig havne i situationer, hvor jeg får det rigtig svært. Men nu ved jeg, at jeg ikke behøver frygte, at de er permanente, for det er de ikke. Jeg har erfaringer fra terapien, jeg kan anvende. Men ikke mindst, har jeg Otilias nummer kodet ind på min telefon, så jeg ved at hjælpen er lige i nærheden, hvis det bliver for slemt, ikke at jeg har benyttet mig af det, det seneste år.

Fortvivl ikke, hvis du har fundet denne beretning, så har du også fundet nummeret på Otilia. Jeg er sikker på, hun kan hjælpe dig videre:)"
NN
Depression og traumer

"Allerede ved mit første besøg hos Otilia oplevede jeg en stor grad af velgørende kontakt. Som – er det blevet bekræftet ved de næste besøg – både beror på Otilias på én gang stærke og milde personlighed – men også på hendes præcise opfattelse af mig.

Ikke at hun blot siger: ”Sådan er du!” Nej – erkendelsen er min, men Otilia er en stærk og sikker formidler af processen. Ikke mindst gennem de meget givende tranceforløb, hvor jeg i en behagelig drømmende tilstand og stærkt og sikkert guidet af Otilia har mødt og genkendt de traumer, som har haft afgørende betydning for udviklingen af min person. Og for mine uhensigtsmæssige adfærdsmønstre.

Jeg udtrykte bekymring omkring trancen og mødet med traumerne: ”Jeg har prøvet det før, jeg er bange for, at det er de samme traumer, jeg ubevidst vil hente frem igen”

Otilias præcise svar: ”Traumerne kan meget vel være de samme – men det er måden at møde dem og bearbejde dem på, der er afgørende”.

Og ganske rigtigt:
Det blev hver gang en stor forløsning.
Det blev til en langt større forståelse for mig selv, og hvorfor jeg er den, jeg er.
Og det blev hurtigt og sikkert til en klokkeklar forbedring af mit ”psykiske immunforsvar”.

Hvordan jeg ”fandt” Otilia?
En reklame på min Facebook!
Hverken Otilia eller jeg har nogen ide om, hvordan den var havnet dér.
Men den var velkommen.

Og jeg er dybt taknemmelig."
NN
Søvn og grænsesøgende adfærd

“Vi har en dreng på 2,4 år der er præmatur og som generelt er meget grænsesøgende. Dertil har han haft problemer med at sove en hel nat.
Da vi opsøgte hjælp hos Otilia havde vi forskellige problemstillinger vi gerne ville have løst.

For det første kunne han kun puttes og falde i søvn hvis vi sad med ham eller lå ved siden af ham, samt han vågnede flere gange i løbet af natten. Det endte ofte med at vi måtte tage ham ind til os ved en 4 tiden om morgenen fordi vi var så trætte at det var det nemmeste at gøre. Han prøvede altid at få os til at blive – ved at bede om mad, vand eller trøst.

For det andet var hans adfærd meget eksplosiv og han blev tit meget sur i løbet af dagen. Derudover hundsede han rundt med os og det kunne være enten ved leg eller i madsituationer. Dette kunne komme til udtryk ved at han sagde han var sulten og når han fik maden, skubbede han den væk og råbte nej, og så råbte han mad og sådan fortsatte det.

For det tredje kunne han finde på at bide og slå både os og andre børn.

Da vi startede forløbet hos Otilia valgte vi at fokusere på søvnen først. I samarbejde lavede vi et “program”, der gik ud på stimuli/respons. Vi fik af vide at det kunne tage op til 10 dage før han kunne falde i søvn selv og sove en hel nat. Det var selvfølgelig hårdt de første par dage, men allerede på 3. dagen lagde han sig selv ned og sov hele natten. Vi var meget imponerede og ved at holde fast i de “regler” og “rammer” vi havde aftalt er det faktisk blevet helt nemt at ligge ham. Han sover nu på 3 min uden brok og sover igennem hele natten.

Dette har faktisk medført at han er blevet i bedre humør og ikke bider eller slår mere – overhovedet. Det skal lige tilføjes at vi har haft dette problem i over 1 år inden vi startede hos Otilia og har selv prøvet at gøre noget ved det uden resultater.
Vi er fortsat hos Otilia og næste skridt vi tog var madsituationerne. Her udarbejdede vi i samarbejde også nogle “regler”, “rammer” og bestemte vendinger samt vi blev introducerede til hvordan vi kan forberede ham på nye situationer. Og nu kan vi meget bedre have samtaler med ham og få ham til at høre efter.”
NN
Tanker der fylder

“Jeg var rigtig glad for den session, jeg havde hos dig, Otilia. Det var den 15. oktober, og det var rart at få luft for det, der nagede samt få på plads, hvorfor jeg nogle gange reagerer, som jeg gør. Jeg har haft det rigtig godt lige siden. Derfor har jeg besluttet mig for at aflyse det næste møde den 6. november. Det er som sagt ikke fordi, jeg var utilfreds med noget, men jeg føler ikke, at det er nødvendigt med endnu et møde, når jeg har det så godt. De venligste hilsner og tak for hjælpen.”
NN

Hør hvordan jeg kan hjælpe dig

Hvis du gerne vil høre nærmere om, hvordan jeg lige præcis kan hjælpe dig, så er du meget velkommen til at ringe til mig eller skrive en SMS.