Videokonsultation / Onlineterapi

Videokonsultation / Onlineterapi

Du kan gå hos mig trygt og nemt hjemmefra, – særligt, når det anbefales at arbejde hjemmefra. Jeg tilbyder video- eller telefonkonsultationer, selvterapeutiske online forløb og klinisk hypnose lydoptagelser.

Video- eller telefonkonsultation

Vælg personlige video- eller telefonkonsultationer én til én, – også med hypnose, – trygt og nemt særligt, når det anbefales at arbejde hjemmefra:
 
  • Hypnose er mulig med video
  • Gratis kemitjek i 15 min., – også for at afprøve video- eller telefonkonsultationer
  • Stor effekt som ved fysiske møder, videnskabeligt dokumenteret
  • Skræddersyede forløb
  • Kortere møder pga. øget effektivitet og derfor billigere
Med terapi via video- eller telefonkonsultationer, kan du altså sagtens opnå det samme som ved et forløb, hvor du møder fysisk op, og ønsker du hypnoterapi / klinisk hypnose er det også muligt. Videokonsultationer afholder jeg både via Apple FaceTime, Zoom og MS Teams. Jeg kan udtale mig om det så sikker, da jeg under corona restriktionerne har haft alle mine klienter via telefon- eller videokonsultationer. Derudover har jeg haft klienter fra det meste af verden, da jeg også er flydende på spansk, engelsk og til dels fransk. Mine telefon og video klienters resultater er på samme niveau, som hos de klienter, der er mødt personligt op.

Den neuro-terapeutiske metode, EMI, laver jeg dog endnu ikke online, da jeg skal have styr på personens øjne mere nøjagtigt end en skærm og et kamera tillader pt. Når jeg på et tidspunkt finder en løsning på dette, vil jeg også tilbyde EMI online.

Man kan desuden sagtens kombinere et online video forløb med fysiske møder, hvis man ønsker det, når det igen er sikkert og trygt.

Mange holder sig fra online video forløb, fordi man gerne vil opprioritere mødet mellem mennesker. Jeg forstår godt følelsen. Men dem, der har kastet sig ud i det alligevel, når de ikke har kunnet komme, har været meget glade for deres online video forløb og resultater. Det kan være, at corona virus er dén lukkede dør, der får os til at kigge nærmere efter og opdage de andre døre, som man ikke havde opdaget før. 

Terapeutiske klinisk hypnose lydoptagelser

Terapeutiske klinisk hypnose lydoptagelser er målrettede klinisk hypnoser, som jeg laver på baggrund af en undersøgelse af klienten over telefonen med eller uden video. Jeg bruger de data, som jeg har fået fra undersøgelsen til at skræddersy en klinisk hypnose, som hvis du var kommet hos mig. Effekten er på linje med fysiske møder.

For nogle vil det være tilstrækkeligt med en enkel optagelse, mens andre vil skulle bruge flere, men jeg har sjældent skulle lave flere end 3 skræddersyet hypnose lydoptagelser for én og samme problemstilling. Endnu en fordel er, at de kan tages om og om igen hjemmefra.

Hvad kan der laves hypnose lydoptagelser på?

Ligesom når man mødes fysisk, kan jeg, som nævnt, lave klinisk hypnoser på baggrund af en telefon eller video undersøgelse. Optagelserne kan laves skræddersyet til behandling af præcis dine symptomer og årsagerne til symptomerne. Det kan være, at din problemstilling er stress, angst, depression, søvnbesvær, flashbacks, hjertebank, svimmelhed, socialfobi, usikkerheder eller andet. Du er altid velkommen til at kontakte min, hvis du er i tvivl om jeg også kan lave en hypnose til din problemstilling, så bare ring og spørg mig. Det er så godt som altid muligt. 

Udtalelser fra klienter fra online video- eller telefonforløb:

’Som to sproget udlandsdansker var det vigtigt for mig at tale med en psykolog, som jeg kunne tale dansk med og blive forstået helt. Jeg ville meget gerne få hypnose, fordi jeg tidligere havde fået gode resultater med metoden, mens jeg var bosat i Danmark. Jeg ringede faktisk til dig for at booke tider hos dig, mens jeg vidste, at jeg ville være i landet. Men du overbevidste mig heldigvis om at give et online realtime forløb en chance. Tak fordi du prøvede, selvom jeg var så skeptisk, for jeg har fået mit liv tilbage.’

’Hvor er det vildt, hvad man kan opnå over skærmen! Jeg er målløs og dybt taknemlig… Og så er jeg så glad for at have dit online selvterapeutiske forløb med hypnoser, som jeg elsker at tage om og om igen og føle mig mere og mere tryg ved mig og min krops reaktioner.’

’Jeg troede, at det ville føles som at snakke til en robot, men din velvilje og varme var ikke til at tage fejl af gennem skærmen. Jeg aflyser mine fremtidige tider, ikke fordi jeg er utilfreds, overhovedet men fordi jeg bare har det helt godt igen. :-)’ 

Hør hvordan jeg kan hjælpe dig

Hvis du gerne vil høre nærmere om, hvordan jeg lige præcis kan hjælpe dig, så er du meget velkommen til at ringe til mig eller skrive en SMS.