Videokonsultation / Onlineterapi

Du kan gå hos mig trygt og nemt hjemmefra, – særligt nu, når det anbefales at arbejde hjemmefra: Video- eller telefonkonsultationer, selvterapeutiske online forløb og/eller klinisk hypnose lydoptagelser.

Vælg personlige video- eller telefonkonsultationer én til én, – også med hypnose, – trygt og nemt særligt nu, når det anbefales at arbejde hjemmefra (læs klienternes udtalelser længere nede):

  • Hypnose er mulig med video 
  • Gratis kemitjek i 15 min., – også for at afprøve video- eller telefonkonsultationer
  • Stor effekt som ved fysiske møder, videnskabeligt dokumenteret
  • Skræddersyede forløb
  • Kortere møder pga. øget effektivitet og derfor billigere

Og/eller vælg et selvterapeutiske online forløb med klinisk hypnoser her:

  • Relevant ved symptomer som fx stress, angst, depression, søvnbesvær, flashbacks, hjertebank, svimmelhed, socialfobi, usikkerheder o.l.
  • Selvterapeutiske hypnoser inkluderet som lydoptagelser
  • 7 dages returret
  • Du tager det i eget tempo og har ubegrænset adgang

Og/eller vælg de terapeutiske klinisk hypnose lydoptagelser, så du allerede nu kan tage hånd om din udfordring hjemmefra. Læs mere om det længere nede.

Med et online terapeutisk forløb kan du altså sagtens opnå det samme som ved et forløb, hvor du møder fysisk op, og ønsker du klinisk hypnose er det også muligt med fx FaceTime. Jeg kan udtale mig om det så sikker, fordi jeg har prøvet det mange gange efterhånden. Klienter fra hele verden er gået hos mig online, da jeg er flydende på flere sprog. Deres resultater er på samme niveau, som hos de klienter, der er mødt personligt op.

Den neuro-terapeutiske metode, EMI, laver jeg dog endnu ikke online, da jeg skal have styr på personens øjne mere nøjagtigt end en skærm og et kamera tillader pt. Når jeg på et tidspunkt finder en løsning på dette, vil jeg også bruge EMI online.

Man kan desuden sagtens kombinere et online forløb med fysiske møder, hvis man ønsker det, når det igen er sikkert og trygt.

Mange holder sig fra online forløb, fordi man gerne vil opprioritere mødet mellem mennesker. Jeg forstår godt følelsen. Men dem, der har kastet sig ud i det alligevel, når de ikke har kunnet komme, har været meget glade for deres online forløb og resultater. Det kan være, at corona virus er dén lukkede dør, der får os til at kigge nærmere efter og opdage de andre døre, som man ikke havde opdaget før.

Hvad er de terapeutiske klinisk hypnose lydoptagelser?

De er målrettede klinisk hypnoser, som jeg laver på baggrund af en undersøgelse over telefonen med eller uden video. Jeg bruger de data, som jeg har fået fra undersøgelsen til at skræddersy en klinisk hypnose, som hvis du var kommet hos mig.

Effekten er på linje med fysiske møder.

For nogle vil det være tilstrækkeligt med en enkel optagelse, mens andre vil skulle bruge flere, men jeg har sjældent skulle lave flere end 3 skræddersyet hypnose lydoptagelser for én og samme problemstilling. Endnu en fordel er, at de kan tages om og om igen hjemmefra og uden yderligere beregning.

Hvad kan der laves hypnose lydoptagelser på?

Ligesom når man mødes fysisk, kan jeg lave klinisk hypnoser på baggrund af den telefoniske eller video undersøgelse. Optagelserne kan laves skræddersyet til behandling af dine symptomer og årsagerne til symptomerne. Det kan være, at din problemstilling er stress, angst, depression, søvnbesvær, flashbacks, hjertebank, svimmelhed, socialfobi, usikkerheder eller andet. Ring og spørg mig. Det er så godt som altid muligt.

Online klienter siger:

’Som to sproget udlandsdansker var det vigtigt for mig at tale med en psykolog, som jeg kunne tale dansk med og blive forstået helt. Jeg ville meget gerne få hypnose, fordi jeg tidligere havde fået gode resultater med metoden, mens jeg var bosat i Danmark. Jeg ringede faktisk til dig for at booke tider hos dig, mens jeg vidste, at jeg ville være i landet. Men du overbevidste mig heldigvis om at give et online realtime forløb en chance. Tak fordi du prøvede, selvom jeg var så skeptisk, for jeg har fået mit liv tilbage.’

’Hvor er det vildt, hvad man kan opnå over skærmen! Jeg er målløs og dybt taknemlig… Og så er jeg så glad for at have dit online selvterapeutiske forløb med hypnoser, som jeg elsker at tage om og om igen og føle mig mere og mere tryg ved mig og min krops reaktioner.’

’Jeg troede, at det ville føles som at snakke til en robot, men din velvilje og varme var ikke til at tage fejl af gennem skærmen. Jeg aflyser mine fremtidige tider, ikke fordi jeg er utilfreds, overhovedet men fordi jeg bare har det helt godt igen. :-)’