Videnskabeligt dokumenteret neural omkodning af hjernen

Af Otilia Henriksen, September, 2020

Det er nu muligt at gøre brug af metoden “Neural omkodning” – en hurtigt virkende behandlingsmetode, der omkoder din hjerne, så den kan reagere hensigtsmæssigt igen. Det er et videnskabeligt dokumenteret intensivt forløb, der omkoder hjernen og dermed fjerner psykiske symptomer/reaktioner efter blot 1-2 behandlinger. De mere komplicerede problemstillinger kræver dog 4-5 behandlinger. Neural omkodning har vist sig at have en effekt for 95-99% af deltagerne alt afhængigt af det videnskabelige forsøg, som man kigger på. Det er en meget høj succesrate på så få behandlinger, som ingen anden metode kan live op til. Med denne metode kan man så at sige omprogrammere/omkode hjernen, så den instinktive del af hjernen reagerer hensigtsmæssigt igen.  

Neural omkodning

Metoden er blevet gennemtestet i mere end 1.500 timer af en anerkendt klinisk psykolog Rafiq Lockhat, inden metoden blev frigivet. Sidenhen er metodens virkning blevet bekræftet af blandt andet mere end 700 psykologer fra Sydafrika. Den britiske opfinder af metoden hedder Terence Watts, -en meget afholdt 80-årige forfatter og terapeut, som er umætteligt nysgerrig på, hvordan mennesker kan få et godt liv. Han udviklede metoden i 2011, og sammen med Rafiq fik han metoden evidensbaseret og klar til frigivelse i 2015. Terapeuter og psykologer fra hele verden er sidenhen blevet uddannet i metoden.

Det er utroligt fascinerende, hvordan man på så kort tid kan få hjernen til at reagere anerledes på noget bestemt. Du kan læse mere om metodens evidens og videnskaben bag blandt andet her: https://www.bwrt.org eller her http://www.rafiqlockhat.com/.

Hvad kan man bruge metoden til?

Når et forløb er færdigt, er du højst sandsynligt fri for dine symptomer, som kan være fobier, stress, angst, depression, søvnproblemer, koncentrationsbesvær, forringet selvfølelse, traumer, minder der generer, afhængigheder til cigaretter, alkohol eller mad, dårlige minder, der tit dukker op, lav selvfølelse eller andet, men tit kun én ting ad gangen. Spørg om forløbet kan hjælpe dig, hvis du ikke ser din problemstilling nævnt her.

Du kan få glade af dette forløb, efter at du har fået behandling hos mig af de mulige bagvedliggende årsager, eller når du gerne vil af med dine symptomer asap. Det kommer an på, hvor meget du ønsker at forstå og få på plads.

I dag ved man, at bestemte oplevelser danner bestemte reaktioner, som giver mening for hjernen af fortsætte med for overlevelse, fordi det er bevidst, at det virker, når man stadig lever! De data gemmes i den instinktive reptile del af hjernen. Det vil sige, at det er uden for vores intellekt og sproglighed. Derfor kan vi ikke altid bare tale os til fornuft, når vi får psykiske symptomer. Vi kan ikke bare sige til os selv, at det er fjollet at blive bange for at køre bil, for at præsentere, for om vi nu kan sove i nat, for en edderkop, eller at blive stresset ved tanken om kommende arbejdsuge og lignende. Du vil selvfølgelig få hjælp til at afgrænse dit problem og mål, så du føler dig guidet hele vejen rundt.

Det vil sige, at først afgrænser vi din problemstilling. Dernæst er det vigtigt at blive introduceret grundigt til metoden, hvad du kan forvente osv. På den måde indstiller vi din hjerne til at være med på processen. Derefter påbegynder jeg behandlingen, som aktiverer den instinktive del af hjernen, men nu begynder nye forbindelser at blive brugt ift. problemet. Jeg får dine tanker lidt væk et øjeblik til noget helt andet som din morgenmad, og så eftertjekker vi, hvordan du nu har det med problemet. Problemet forsvinder højst sandsynligt løbet af behandlingen eller efter chit chatten, selvom det nye selvfølgelig lige skal afprøves i det virkelige liv.

Sådan foregår de typiske behandlinger med neural omkodning, men der er selvfølgelig afvigelser, hvor der kræves yderligere behandlinger alt efter kompleksitet af problemet. Er der behov for mere, fortsætter vi behandlingen næste gang, vi ses.

Læs hvordan andre har oplevet neural omkodning:

Konflikter:

Jeg kunne ikke tåle at se kollegaen efter konflikten, og jeg tænkte om og om igen på, hvad der var sket. Jeg var så bange for at møde hende, og jeg var så vred på hende, – også selvom vi havde snakket om tingene. Jeg kunne godt genkende mønstret fra andre konflikter. Men med en enkel behandling med neural omkodning var jeg fri af alt dette. Jeg tænkte ikke mere på det på samme ængstelige katastrofeagtige måde, det blev ligesom arkiveret i fortiden. Jeg havde ikke hjertebanken længere, og jeg var nu helt okay med at være i samme rum som hende. Det samme gælder med de efterfølgende kontroverser i mit liv! Jeg føler mig fri og kan nu være uenig med mennesker uden uforholdsvis følelsesmæssige tømremænd. 

Skilsmisse:

Jeg var rigtig ked af det, fordi min kone forlod mig meget pludseligt. Jeg mistede alt, og mit liv blev vendt på hovedet. Jeg boede sammen med min ex-kone uden kommunikation i flere måneder i Spanien pga., at man ikke måtte komme ud ift. COVID-19 og udgangsforbuddet. Jeg var så bitter over, at hun gjorde det på sådan en ufølsom måde… Jeg havde brug for en mere omsorgsfuld afslutning, men hun ville ikke snakke med mig og ignorerede mig. Hos Otilia fik jeg den afslutning for mig selv, og roen sænkede sig over mig. Det var som om, vi havde afsluttet det på en mere omsorgsfuld måde. Jeg vidste godt, at det ikke gik sådan, men jeg havde det ”som om”, det var sket. Det var afsluttet, og jeg blev så glad! Og sjovt nok, den afslutning, som jeg ønskede mig skete rent faktisk, da vi nogle måneder senere skulle mødes omkring skilsmissepapirerne

Hør hvordan jeg kan hjælpe dig

Hvis du gerne vil høre nærmere om, hvordan jeg lige præcis kan hjælpe dig, så er du meget velkommen til at ringe til mig eller skrive en SMS.