Neural omkodning – Chok ved pludselig skilsmisse

Jeg var rigtig ked af det, fordi min kone forlod mig meget pludseligt. Jeg mistede alt, og mit liv blev vendt på hovedet. Jeg boede sammen med min ex-kone uden kommunikation i flere måneder i Spanien pga., at man ikke måtte komme ud ift. COVID-19 og udgangsforbuddet. Jeg var så bitter over, at hun gjorde det på sådan en ufølsom måde… Jeg havde brug for en mere omsorgsfuld afslutning, men hun ville ikke snakke med mig og ignorerede mig. Hos Otilia fik jeg den afslutning for mig selv via videokonference, og roen sænkede sig over mig igen. Det var som om, vi havde afsluttet det på en mere omsorgsfuld måde. Jeg vidste godt, at det ikke gik sådan, men jeg havde det ”som om”, det var sket. Det var afsluttet, og jeg blev så glad! Og sjovt nok, den afslutning, som jeg ønskede mig skete rent faktisk i virkeligheden, da vi nogle måneder senere skulle mødes omkring skilsmissepapirerne.