Søvnproblemer hos børn

Har jeres barn svært ved at sove og blive puttet, kan I benytte jer af et rådgivningsforløb eller et kursus hos mig og blive udhvilet igen, som mange andre allerede er blevet. Læs om det her.

Inden jeres barn bliver 5 år, kan I hjælpe det med at lære at sove, så barnet ikke kommer til at lide af søvnforstyrrelser. Er dit barn over 5 år, er der også hjælp at hente i form af et individuelt forløb, ligesom voksne også kan få stor udbytte af et forløb. Læs mere under Søvn, generelt.

Det er så ubeskriveligt hårdt, når man ikke kan sove! Det ved vi alle. Når vi voksne kan opleve det så stærkt, så kan det kun være endnu hårdere for et barn, der ikke har samme sæt redskaber til at håndtere stærke følelser som voksne. Hormonalt kommer man i en tilstand, der kan sidestilles med depression. Den gode nyhed er, at man hurtigt regulerer sig hormonalt, når man begynder at sove, så man kan blive sig selv. Et barn der ikke sover godt nok har også svært ved at høre efter og lære nyt. Mange af disse bivirkninger bedres sammen med gode sovevaner.

Mine rådgivningsforløb består af en del lytning til lige præcis jeres situation. Jeg rådgiver med udgangspunkt i den seneste forskning og tilpasser det jer og jeres barn. I kommer til at designe jeres egen fremgangsmåde med udgangspunkt i min rådgivning. Jeg bestræber mig på at være med på sidelinjen mellem sessionerne, så du ikke skal spilde tid på fejlhåndtering. Når I kommer igen og fremlægger jeres arbejde, kvalitetssikrer jeg det. I bliver evt. også trænet i selvreguleringsredskaber, så I følelsesmæssigt har nemmere ved at håndtere jeres opgave med at lære barnet at sove og jeres forældreskab generelt.

Hvis du har uafklarede spørgsmål eller gerne vil bestille en tid, kan jeg kontaktes her.