Outplacement forløb

“Otilia har givet mig et outplacementforløb på 11 sessioner, som jeg startede på som et led i en aftrædelsesordning med min tidligere arbejdsgiver.

Min profil er delvist specialiseret, men med stærke generalisttræk, og her var det nødvendigt med et skarp analyseapparat til at beskrive min kompetenceprofil tilstrækkeligt klart.

Her har Otilia været altafgørende for at opstille det helt rigtige arbejdsprogram for transitionsperioden; en lang række redskaber fra klassisk HR-profil-arbejde over trivselsplanlægning til meditation og hypnose er kommet grundigere omkring emnet end nogen afklaringsproces, jeg tidligere har hørt om.

Dette har været altafgørende ikke bare for selve opgaven med at komme videre til næste stilling, men – i realiteten meget vigtigere – at transitionsfasen får en selvstændig og blivende værdi, som man ikke ville have fået med, hvis man var blevet i stillingen eller blot selv havde skiftet job.

På denne måde har outplacementforløbet hos Otilia givet mig ikke bare hjælp til mit konkrete behov, men et nyt perspektiv på min karriere og min trivsel uden for jobbet.”