Traumer

Lad det være sagt med det samme, dette er den varmeste anbefaling af Otilia Henriksen som psykolog og hendes behandlingsmetoder med klinisk hypnose. Jeg har på grund af årsager jeg gerne vil beholde for mig selv, været rigtig rigtig hårdt ramt af en tilstand, med kraftige stresslignende symptomer, med en konstant snurrende følelse i hjernen i skiftevis højre og venstre side, en følelse af en krop der til tider “lukkede ned”, gang besvær på især trapper, en følelse af at mit “jeg” var suget ud af kroppen på mig , ugidelighed, manglende lyst til livet, rollen som far og ægtemand, søvnbesvær og endelig manglende evne/vilje til at kunne handle på det.
Jeg var i denne tilstand periodisk i først 3 år og herefter permanent i 2 år og mistede til tider lysten til livet. Jeg havde konsulteret 4 psykologer inden jeg mødte Otilia, først ved et tilfælde på nettet og siden i min første konsultation i Dragør. Otilia, var den første der satte anerkendende ord på det, jeg selv følte, netop at jeg havde været udsat for et traume og at det var det, der medførte min tilstand.
Igennem samtale terapi og 3 gange 3 sessioners klinisk hypnose, har Otilia givet mig livskvalitet tilbage, således at traumet ikke er styrende for hele mit liv. Jeg har det i dag, over middel i 90% af tiden. Jeg kan stadig havne i situationer, hvor jeg får det rigtig svært. Men nu ved jeg, at jeg ikke behøver frygte, at de er permanente, for det er de ikke. Jeg har erfaringer fra terapien, jeg kan anvende. Men ikke mindst, har jeg Otilias nummer kodet ind på min telefon, så jeg ved at hjælpen er lige i nærheden, hvis det bliver for slemt, ikke at jeg har benyttet mig af det, det seneste år.

Fortvivl ikke, hvis du har fundet denne beretning, så har du også fundet nummeret på Otilia. Jeg er sikker på, hun kan hjælpe dig videre:)