Lær at omprogrammere din hjerne med enkle hypnoser

- En intensiv workshop med omprogrammerende hypnoseredskaber, så du slipper for dine symptomer

Formål

Formålet med dette workshop er, at udstyre deltagerne med et meget afgrænset og veldefineret selvterapeutisk hypnoseredskab, som man allerede kan bruge både under og straks efter workshoppen. Du vil lære at omprogrammere din hjerne til at reagere anerledes på noget bestemt. De fleste er kommet i mål på 1-2 omprogrammerende behandlinger, mens meget få har brug for 4-5 omprogrammeringer. Uanset hvor mange gange netop du har brug for, så har du al viden og materialle til at bruge metoden selvstændigt efter endt workshop.

Hvem kan bruge denne workshop?

Når du har taget denne workshop – inklusiv min behandling life med metoden -, er du højst sandsynligt allerede fri for dine symptomer, som kan være fobier, ked af det hed, søvnproblemer, koncentrationsbesvær, forringet selvfølelse osv. Men er dette ikke tilfældet, vil du have det nødvendige til at gentage behandlingen selv og eventuelt forbedre dit indhold for yderligere virkning.

Du kan vælge denne workshop, når du gerne vil af med dine symptomer asap og samtidigt få et redskab for livet. Du kan også vælge luksusudgaven, hvor du også får behandling hos mig af de bagvedliggende årsager. De fleste finder den afklaring ved årsagsbehandling meget tilfredsstillende og brugbar.

Du kan ringe til mig for at høre, om din problemstilling og dit udgangspunkt vil være egnet ift. workshoppen, men det vil altid være egnet individuelt.

Lidt om hvorfor det virker

I dag ved man, at bestemte oplevelser danner bestemte reaktioner, som giver mening for hjernen af fortsætte med for overlevelse. Dét at du stadig lever er beviset for, at det virker, og så fortsætter hjernen med den reaktion/håndtering. De data gemmes i den bagerste del af hjernen ved den instinktive del af hjernen. Det vil sige, at det er uden for vores intellekt. Derfor kan vi ikke bare tale os til fornuft. Vi kan ikke bare sige til os selv, at det er fjollet at blive bange for at køre bil, for at præsentere, for om vi nu kan sove i nat, for en edderkop, eller at reagere med stresssymptomer ved tanken om kommende arbejdsuge og lignende. Du kan desuden slippe for at blive overvældet af dårlige minder, for lav selvfølelse og meget andet, men kun én ting ad gangen.

Spørg endelig på en mail, om workshoppen kan hjælpe dig, hvis du ikke ser din problemstilling her. I workshoppen vil du få hjælp til at afgrænse dit problem og dit mål, så du føler dig guidet hele vejen rundt. Efter blot 1-2 behandlinger har de fleste opnået den ønskede effekt. Det vil sige, at man opnår resultaterne forholdsvist hurtigt. Men har man flere udfordringer, skal man bruge det udleverede materielle og det lærte på disse andre udfordringer.

Undervisningsform og -indhold

- Klassisk undervisning i det omprogrammerende hypnoseredskab og hvordan redskabet virker i hjernen med understøttende materiale
- Præsentation af konkrete case eksempler
- Præsentation af min skabelon til at lære at bruge hypnoseredskabet
- Vejledning til dit skriftlige forarbejde med skabelonen
- Life gennemførelse af omprogrammeringen via hypnoseredskabet med dit forarbejde som indhold
- Det omprogrammerende hypnoseredskab indtalt af mig udleveres til senere hjemmebrug til samme eller andre problemstillinger
- Efterfølgende adgang til svar fra mig via mails i 60 dage
- Spørgsmål og svare sendes ud til alle deltagere, så alle får glade af dem – selvfølgelig i anonymiseret form
- Gruppe eller individuelt
- Fysisk eller online. D
enne gang bliver det med fysisk fremmøde, men giv endelig lyd, hvis du vil skrives op til et online udgave af workshoppen.

 

Redskabet til omprogrammering udbydes i forskellige former: Du kan fx vælge forløbet med fysisk fremmøde individuelt, eller i gruppe, hvor vi bliver max. 3-5 deltager med god afstand, eller du kan vælge online udgaven med videokonference. Når du deltager i gruppe, vælger du selv, om du vil involvere de andre deltagere i dit problem og løsning, eller om du vil skrive det ned, og jeg læser det efterfølgende for at se, om det er helstøbt. Er der rettelser, trækker vi os ud et andet sted et øjeblik, så du kan få feedbacken i enrum. Er det online foregår denne feedback via mails. Men de fleste finder det behageligt, at vi alle er med for at ændre unødvendige programmeringer i hjernen. Vi har selvfølgelig aftalt tavshedspligt over for hinanden.

Underviser  

Cand.psyk.(aut) Otilia Henriksen

Sprog

Undervisningen vil være på dansk denne gang.

Workshoppen udbydes også på engelsk og spansk.

Deltagere og forudsætninger

Der kræves ingen forudsætning for deltagelse.

Der er max. 5 deltagere pr. gruppeforløb for at sikre afstand og tid til alles spørgsmål. Der er typisk 3 deltgere.

Deltagerne har oftest forskellige mål med forløbet, og det er der tid nok til. Oftest drager alle deltagere nytte af svarene på spørgsmålene.

Pris og sted

  • DKK 3525 i gruppe eller DKK 4700, hvis man ønsker forløbet individuelt
  • Er man i forløb er prisen DKK 3000
  • Næste gang bliver det i Dragør Badehotellet, Drogdensvej 43, 2791 Dragør

Dato og tidspunkt

Næste gang bliver det den 11. november 2020. Klokkeslettet er stadig åben og afhænger af, hvornår de fleste deltagere kan, - ca. i tidsrummet 10.00-14.00. Der er stadig plads.

Andre datoer kan aftales med mig enten individuelt, eller jeg finder en bedre dato med de andre gruppedeltagerne, så byd endelig med datoer, så jeg kan sammensætte et hold og imødekomme alles behov.

Tilmelding og betaling

Tilmeldinger modtages via mail på otiliahenriksen@protonmail.com med samtidig angivelse af fulde navn og telefonnummer.

Betalingen modtages kontant eller på mobilpay på 767272 tre hverdage forinden. Efter aftale er det også muligt på reg. nr. 5501 kontonr. 68888 74257, – en uge forinden.

Angiv venligst navn og kursuskode 02-2020 på din betaling.