Få ro på bekymringer i krisetider – en gratis terapeutisk klinisk hypnose

Af Otilia Henriksen, Maj, 2020

Alle mennesker har ret til at trives psykisk.

Derfor kan du nu få min videnskabeligt dokumenteret terapeutiske kliniske hypnosesession til at få ro på bekymringer i krisetider – helt gratis.

Få ro på bekymringer i krisetider

Er du overvældet af følelser og tanker pga. spørgsmål som?:

  • Bliver jeg og/eller mine nærmeste smittet?
  • Har jeg eller mine nærmeste smittet andre uden at vide det?
  • Hvor slemt bliver det, hvis jeg, eller mine nærmeste, eller nogen, som vi har smittet, rammes?
  • Hvordan bliver det med økonomien og jobsituationen?
  • Gør jeg det godt nok over for mine hjemmegående børn osv.?

Så kan denne hypnosesession bidrage til bedre psykisk trivsel, og den kan bruges af alle, om og om igen, når man er blevet hylet ud af den, – ikke mindst i denne coronavirus-tid. Voldsomme -, forskrækkende -, eller chokerende oplevelser, som når et samfund lukker ned og er i krise, kan, hos nogle, give større eller mindre traumer og udløse psykiske symptomer. Ikke alle ved, at disse symptomer kan være angst, stress, depression, søvnløshed, hjertebanken osv. Gamle ubearbejdede traumer kan desuden vækkes til livs af nye voldsomme oplevelser og give disse eller andre symptomer.  

Uanset hvilke symptomer der er tale om, så kan man reducere eller fjerne dem med denne hypnosesession ved at bruge den én eller flere gange. Og du behøver ikke at vide, om dine symptomer nu stammer fra den ene eller den anden oplevelse. Hypnosen kan hjælpe dig, ligesom en fysioterapeut med sine greb eller øvelser generelt kan hjælpe dig af med en bule/skade uanset, om du eller fysioterapeuten ved, hvordan du fik skaden.

Alle kan bruge denne hypnosesession til at trives bedre, eller blot forebyggende – ved voldsomme oplevelser. Man skal dog ikke forvente, at hypnosesessionen kan tage fx en mangeårige angsttilstand, selvom man har lov at være heldig og ramme plet 🙂

Jeg har sammensat hypnosen på baggrund af flere videnskabeligt dokumenterede metoder og min store erfaring med at anvende dem sammen. Jeg bruger selv dagligt klinisk hypnose med mine klienter, da det er et meget effektivt og venligt redskab til at opnå positive ændringer og til traumeforløsning.

Der vil i hypnosesessionen være elementer fra behandlingsmetoder som klinisk hypnose, den kognitive-adfærdsmetode og kropsterapeutiske retninger som fx Somatic Experiencing (SE). Men du behøver ikke at vide en masse om videnskaben bag eller andet for at kunne bruge hypnosesessionen, som jeg giver dig hér. Jeg forklarer alt det, som du har brug for at forstille dig og mærke efter i selve hypnosesessionen.

Du kan læse mere om klinisk hypnose hér.

Hvis du gerne vil tilmeldes mit nyhedsbrev med flere tilbud, så bare send mig en mail på:
otiliahenriksen@protonmail.com

Kort om mig

Jeg er klinisk – og erhvervspsykolog, ekspert inden for klinisk hypnose og traumeforløsning. Snart kan jeg også kaldes forfatter, da min bog – om at lære at lave enkle hjemmehypnoser til at opnå mål – er lige på trapperne. Dette er netop endnu et initiativ fra mig om at være med til at udbrede praktisk viden og redskaber, som man selv kan bruge til bedre psykisk trivsel. 

Jeg er uddannet psykolog (cand.psych.) fra Københavns Universitet i 2007. I 2011 åbnede jeg min egen klinik som selvstændigt praktiserende psykolog. Jeg er enehaver af Positiv Psykologisk Rådgivning. Jeg er desuden autoriseret ved Dansk Psykolognævnet.

Til dagligt hjælper jeg klienter med deres forskellige problematikker, som oftest skyldes voldsomme oplevelser. Det er ikke altid, man selv er klar over sammenhængen mellem oplevelsen og symptomerne i dag, fordi symptomerne ofte kommer senere kronologisk ift. de voldsomme oplevelser.

Læs mere om mig her og mine metoder hér.

Hør hvordan jeg kan hjælpe dig

Hvis du gerne vil høre nærmere om, hvordan jeg lige præcis kan hjælpe dig, så er du meget velkommen til at ringe til mig eller skrive en SMS.